office@solarstreetcharger.ro

Cum Comand

1. Cum se face comanda 
a) Telefonic: Orice comanda se poate efectua si telefonic pe parcursul programului de lucru. Acesta este de luni pana vineri intre orele 9.00 – 17.00 Numerele de telefon disponibile sunt:

0753.496.596
0767.230.230

De asemenea daca pe parcursul plasarii comenzii online intampinati dificultati sau aveti unele nelamuriri nu ezitati sa folositi numerele specificate mai sus pentru clarificare.

b) Prin intermediul Magazinului Online:

Cinci pasi foarte usori :
– alegeti produsele
– completati adresa de livrare
– selectati modalitatea de livrare
– selectati modalitatea de plata
– finalizati / trimiteti comanda.

Detaliat :
Pentru a putea finaliza o comanda prin magazinul online trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida. In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul ‘Cumpara’. Imediat, produsul este adaugat in cosul de cumparaturi. In momentul in care ati adaugat un produs in cos, sunteti directionat pe pagina cosului de cumparaturi. Aici veti putea modifica produsele si cantitatile acestora.

In momentul in care v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu trebuie modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul „Checkout”. Veti fi directionat pe o pagina in care vi se solicita informatii despre adresa de livrare si vi se confirma datele personale. Urmeaza selectarea modalitatii de transport (curier, posta, etc). Mai departe modalitatile de plata (ramburs, transfer bancar, cash). Daca totul este in regula, se apasa butonul „Finalizare”.
Dupa efectuarea comenzii veti fi contactat telefonic de unul dintre reprezentii Alternative Pure Energy pentru a confirma prezenta produsului in stoc si confirmarea pretului in RON (plata se face in RON la cursul BNR din ziua facturarii)
Daca doriti sa faceti plata prin virament bancar atunci veti primi pe adresa de email factura proforma.