office@solarstreetcharger.ro

DESPRE

 Comercializăm si montăm Sisteme Alternative pentru producţia de energie electrică si termică a locuinţei dvs, case de vacanţă, cabane, stâne, sere, pensiuni turistice, mânăstiri, ori alte imobile electrificate sau nu.

javascript:;

►Energie Alternativă de Calitate Germană!

►Energie Electricã si Termicã Alternativă fără Facturi!!

►Sistemele Noastre vă Creează Independentă Energetică!

  Alternative Pure Energy promovează si sustine cele mai noi tehnologii implementate în sisteme alternative ce produc energie termică sau electrică. Ne angajăm, prin toate eforturile, să introducem în România avantajul de necontestat al utilizării energiei alternative şi vom încerca în permanenţă să ridicăm la cel mai înalt standard serviciile oferite în acest domeniu.

  Compania Alternative Pure Energy  este importator direct şi distribuitor naţional de sisteme solare şi eoliene. Principalele produse pe care le oferim în piaţa din Romania sunt: panouri solare pentru apă caldă, panouri solare fotovoltaice şi turbine eoliene. Importurile se fac din ţări precum: Germania, Canada, Austria şi Italia.

  Dispunem de echipe de instalatori profesioniste, autorizate ISCIR, cu experienţă bogată ce asigură instalarea în cele mai bune condiţii a produselor pe care le comercializăm.

  Dorim clienti multumiti si pentru aceasta oferim calitate ridicata si eficienta produselor pe care le comercializăm. Dorim o schimbare in modul nostru de a trai, dorim o schimbare si o contributie prin fapte la diminuarea amprentei poluante asupra tarii careia ii apartinem, a planetei pe care o populam!

Preţurile Sistemelor Încep de la 200 Euro in funcţie de Sistem si adaptarea acestuia la condiţiile de zonă,mediu şi tehnice.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *